вівторок, 14 серпня 2018 06:20

Учасник автоперегонів збив поліцейського

11 серпня о 22:00 понад 100 автолюбителів намагалися влаштувати перегони на околиці Рівного. Завадити їм вийшли майже 150 мешканців довколишніх будинків. Почалися сутички.

Згодом з'явилися кілька десятків чоловіків у балаклавах і почали трощити автомобілі учасників змагань.

На місці події працювали близько 50 поліцейських.

— Ситуація стала напруженою. Один із водіїв виїхав на автостоянку та почав там дрифтувати (техніка повороту на швидкості. — ГПУ). Не реагував на зауваження. Протаранив поліцейське авто й наїхав на старшого лейтенанта. Правоохоронець упав на капот. Порушник протягнув так його метрів 30, — каже начальник обласного управління Національної поліції Валерій Самчук. — Потім двоє інших поліцейських витягли водія з-за керма. Шофер виявився тверезим.

Поки відбувалося затримання, люди в балаклавах битами продовжували нищити автомобілі.

— Дрифтери говорять, що просто стояли на стоянці й хотіли виїхати, але на них напали невідомі. Поліція каже, що досі не встановили, хто би це міг бути, — розповідає місцева журналістка Інна Білецька, 36 років. — Правоохоронці стверджують, що намагалися налагодити діалог між обуреними мешканцями й водіями. А потім почалися сутички.

Автомобільні перегони на околиці міста мали відбутися за дозволом міської ради. Хоча місцеві жителі виступали проти. Жалілися на шум, який будуть створювати машини.

Зараз ви читаєте новину «Учасник автоперегонів збив поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути