вівторок, 19 лютого 2019 05:55

Учаділи троє малолітніх дітей

У селі Дягове Менського району Чернігівської області в пожежі загинули троє дітей. Найстаршій було 4 роки, середній – 3, та немовля.

– Пожежа сталася 17 лютого близько 8-ї вечора. Горів приватний будинок, – розповідає 35-річна Ірина Щукіна з Держслужби з надзвичайних ситуацій Чернігівської області. – Коли приїхали рятувальники, полум'я гасили місцеві жителі. Сусіди розказали, що у будинку ще перебувають двоє малих дітей, найменшу дівчинку вони винесли через вікно. Старші дівчата лежали непритомними в кімнаті. Лікарі швидкої допомоги лише підтвердили їхню смерть. Отруїлися чадним газом. Пожежу загасили до 22:00. Вогонь пошкодив стіни та дах у всьому будинку. Того вечора діти були з 22-річною матір'ю. Вона розтопила піч та пішла у справах. Саме порушення експлуатації опалювальних пристроїв стало причиною пожежі.

У поліції відкрили кримінальне провадження про умисне вбивство. Триває досудове слідство. Винному загрожує до восьми років ув'язнення.

У сільраді ситуацію не коментують. З матір'ю дітей працюватиме місцева соцслужба.

Зараз ви читаєте новину «Учаділи троє малолітніх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути