середа, 11 січня 2006 18:57

У жінки вкрали 73 тисячі доларів

Нещодавно в мешканки міста Мукачеве, що на Закарпатті, вкрали $73 тис. Гроші Маргариті Токар, 59 років, переслали з Ізраїлю чоловік та донька.

Кілька років вони працювали за кордоном та збирали на купівлю будинку. Потім переслали гроші до України. Забрати їх Токар могла лише у Вінниці. Жінка поїхала туди та зняла з рахунку все, що прислали родичі. А щоб не привертати уваги, купила дві господарські сумки, на дно яких склала пачки доларів, і прикрила їх старим одягом.

Потяг із Вінниці до Мукачевого прибув близько третьої ночі. Від вокзалу до дому Маргариті йти 20 хвилин, тож таксі вона вирішила не брати. Раптом до жінки підійшли двоє хлопців напідпитку та відібрали сумки.

— Нам Токар розповіла, що грабіжникам було років 18—20, — розповів Валерій Мішанич, 31 рік, начальник Мукачівського карного розшуку. — Раніше вона їх ніколи не бачила. Хлопці поводилися агресивно. Крім грошей, у сумках були продукти та український паспорт потерпілої.

Поки що грабіжників не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «У жінки вкрали 73 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути