Ексклюзиви
середа, 08 вересня 2010 01:47

У трактора на перегонах відвалилися колеса

Автор: фото: Діна Шванева
  Трактори проїжджають калюжі болота завглибшки один метр на перегонах ”Трак прохват-2010” 4 вересня біля села Трудове у Криму. Також на ґрунтовій трасі долали різкі повороти, спуски і підйоми
Трактори проїжджають калюжі болота завглибшки один метр на перегонах ”Трак прохват-2010” 4 вересня біля села Трудове у Криму. Також на ґрунтовій трасі долали різкі повороти, спуски і підйоми

"Страха перед трассой нет. Мы и на работе ездим по болоту и ямам. Так что не привыкать", — каже Сергій Пащенко, механізатор із Херсонської області. 4 вересня він брав участь у тракторних перегонах "Трак прохват-2010" біля села Трудове під Сімферополем.

У Криму вдруге відбулися змагання трактористів. До балки Тубай з"їхалися 20 тракторів МТЗ, ЮМЗ і Т-40. Гонщики — трактористи сільських господарств Херсонщини, Запорізької області, Криму. 11 тис. глядачів спостерігали за змаганнями.

Із Росії кілька механізаторів приїхали тракторами із форсованими двигунами.

— Если подсилить мотор, то это уже неравные гонки, — каже Володимир Мірошниченко, директор кримського птахівничого заводу ім. Фрунзе. — Швидкість стандартного трактора на рівній дорозі до 40 кілометрів на годину. А форсований може їхати 60.

Змагаються на трасі завдовжки 1,6 км. Дорога ґрунтова з багатьма різкими поворотами, спусками і підйомами. Подекуди треба переїхати метрові калюжі й болото. Один трактор перекидається в яр, там зіштовхується із автоцистерною. Його витягають, він їде далі. В іншого відвалюються колеса.

Із Росії механізатори приїхали тракторами із форсованими двигунами

Найкращим механізатором України визнали росіянина Анатолія Бобровського. Його нагородили автівкою УАЗ-"патріот" та 20 тис. грн.

— Люблю на джипе погонять. Но машина и трактор — это небо и земля. На тракторе я получаю больше адреналина, — каже переможець.

Зараз ви читаєте новину «У трактора на перегонах відвалилися колеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути