пʼятниця, 16 жовтня 2009 07:37

У президента народилася третє онуча

Увечері в середу донька президента Віктора Ющенка 29-річна Віталіна народила дівчинку. Це її третя дитина і третє онуча глави держави.

Немовля з"явилося на світ на Покрову у столичному пологовому будинку на Печерську. Там Віталіна народжувала попередніх дітей. У лікарню приїхала за кілька годин до пологів із чоловіком, бізнесменом Олексієм Хахльовим. Він був поруч увесь час. Вночі приїхав і її батько. Віталіна народила раніше терміну, їй робили кесарів розтин.

— Їм виділили окремі півповерху. Усі ходять і трусяться над Віталіною і новонародженою, — каже працівниця пологового будинку. — Туди нікого зі сторонніх не пускають. Біля входу в лікарню і на поверсі стоять охоронці.

Першим Віталіну приїхав привітати її брат Андрій Ющенко. Нещодавно він одружився із Лізою Єфросиніною. Кажуть, вони теж чекають дитину. Потім це спростували.

Віталіна Ющенко має доньку 8-річну Ярину-Домініку від першого шлюбу з бізнесменом Михайлом Гончаровим. У шлюбі з Олексієм — 2-річного Віктора.

У Віктора Ющенка — п"ятеро дітей. Від першої дружини Світлани — Віталіна й Андрій. Теперішня його дружина Катерина народила трьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «У президента народилася третє онуча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути