вівторок, 29 травня 2007 07:10

У Могилевську влучили двома яйцями

Активісти тернопільської організації "Тризуб", як і обіцяли, закидали співачку Наталію Могилевську яйцями у палаці культури "Березіль". Концерт проходив у суботу, 26 травня. Була посилена охорона та ретельний контроль, через який затягнувся початок дійства. Однак яєць на вході у глядачів не знайшли.

Та вже після перших слів хіта "Этот танец" в артистку полетіли яйця. Два влучили. Могилевська витримала "обстріл" та доспівала пісню, зірвавши оплески. Тим часом охорона вивела з партеру трьох хлопців, як з"ясувалося згодом, членів організації "Тризуб".

У фойє їх кинули на підлогу обличчям донизу та обшукали. Юнаки були пристойно одягнені. Квитки купили найдорожчі — по 170 грн. Затриманих доправили до міськвідділу міліції, склали на них протокол і через кілька годин відпустили.

Після концерту Наталя Могилевська зауважила, що націоналістично налаштованій молоді час звикнути до двомовності вітчизняного шоу-бізнесу.

— Через кількох ідіотів ваш глядач не бачить гарних концертів. Я знаю, вони є посміховиськом для самих тернополян. Мені ваш земляк діджей Сірий розповідав, що з них тут насміхаються. Та через них дехто з моїх колег відмовляється їхати до вашого міста, — сказала російською співачка.

На затриманих "тризубівців", як повідомив 44-річний співробітник Центру громадських зв"язків обласної міліції Петро Колісник, чекає стандартна процедура — розслідування інциденту, суд і по 51 грн штрафу.

Зараз ви читаєте новину «У Могилевську влучили двома яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути