середа, 07 липня 2010 00:12

У маршрутці заборонили їсти

"Їсти в мікроавтобусі та розпивати спиртні напої — заборонено". Такі оголошення висять у маршрутці "Київ–Умань". Вона курсує з центрального залізничного вокзалу Києва до міста на Черкащині.

— Заборона діє з початку, відколи з"явився маршрут, — каже Олег Ганіч, 30 років, керівник компанії-перевізника. — Салон мікроавтобуса маленький. Ну, уявіть собі, хтось їсть біляша, хтось пиво розпиває. А іншим пасажирам незручно. А люди їздять різні... Хтось вагітний, хтось перепив учора, а хтось на запахи реагує погано. Дехто взагалі може тихцем витерти руки об штори чи сидіння. Порадилися з партнерами, заборонили і оголошення вивісили.

Обладнати салон мікроавтобуса телевізорами та кондиціонерами коштує кілька тисяч доларів, каже Олег Ганіч. У салоні можна пити мінеральну воду та лимонад, додає він. Мікроавтобус прямує з Києва до Умані 2,5 год. Під Білою Церквою водії зупиняються на 10 хв. Цього часу вистачає, аби поїсти.

— До нововведення ставлюся нормально. Часто їжджу до столиці, — каже уманець Петро Горовий, 52 роки. — 2,5 години можна спокійно втриматися, аби не жувати. Зате всім зручно і комфортно. Нещодавно повертався в Умань іншим автобусом. Жах якийсь. Позаду заробітчани пиятику влаштували. Смерділо на весь автобус.

Зараз ви читаєте новину «У маршрутці заборонили їсти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути