пʼятниця, 20 січня 2017 06:10

У Криму звільняють місцевих, щоб дати роботу бойовикам

На окупованому півострові кремлівська влада звільняє місцевих. На їхнє місце бере "громадян" ЛНР і ДНР.

Про це повідомив координатор "Інформаційного спротиву", нардеп від "Народного фронту" 44-річний ­Дмитро Тимчук у соц­мережі.

"Через дефіцит бюджетних коштів на підприємствах окупованого Криму наприкінці грудня 2016 року — на початку січня ­2017-го скоротили майже 3000 працівників. Особам із "паспортами громадян ДНР і ЛНР" при влаштуванні на роботу надали низку привілеїв. Скасували обмеження на перебування в Криму без реєстрації, яке раніше становило 60 днів. Їхню зарплату не оподатковують", — пише Тимчук.

Під скорочення потрапили 353 співробітники Керченського державного морського технологічного університету, 254 — Керченського морського торговельного порту. Також масові звільнення провели в Крименерго, ­Кримпошті й республіканській лікарні ім. ­Семашка.

Адміністрація заводу "Кримський Титан" в Армянську також звільняє громадян України з порушеннями закону. Людям не дають терміну для пошуку нового місця роботи. Щоб виправдати такі дії, ФСБ розповсюджує інформацію про можливу їх причетність до спецслужб, повідомляє розвідка.

Зараз ви читаєте новину «У Криму звільняють місцевих, щоб дати роботу бойовикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути