четвер, 25 березня 2010 08:05

У Києві вперше стріляли в потяги метро

Автор: фото з сайта www.metropoliten.kiev.ua
  Розбите вікно в пасажирському вагоні столичного потяга метро. Невідомі обстріляли вагони двічі
Розбите вікно в пасажирському вагоні столичного потяга метро. Невідомі обстріляли вагони двічі

Столичний потяг метро екстрено гальмував минулої п"ятниці на наземному перегоні між станціями Гідропарк і Лівобережна. Це на київському лівобережжі. Невідомі обстріляли його з прилеглої до рейок території.

Куля влучила у лобове скло машиніста. Воно вкрилося тріщинами. Потяг на малій швидкості доїхав до Лівобережної, висадив пасажирів і відправився у депо. За 45 хв. інший поїзд метро обстріляли повторно між станціями Чернігівською та Лісовою на тій самій лінії метро. Кулі розтрощили два вікна пасажирського вагона, люди не постраждали. Цей потяг теж зняли із маршруту.

Прес-служба Київського метрополітену підтверджує факт пошкодження вікон у потягах. Але не коментує, чи стріляли із вогнепальної зброї.

— Причини пошкодження вікон з"ясує міліція, — говорить "ГПУ" Надія Шумак, керівник прес-служби метрополітену.

— У депо вже приїздили фахівці.

— Експерт не знайшов кульових отворів у пошкоджених вікнах. Наші співробітники обшукали вагони та колії, куль не знайшли. Там просто скло розтріскалося. Збираємо інформацію у працівників метро та свідків, — розповідає Наталя Стеценко, речник Дніпровського райвідділу міліції Києва.

Але на фото, яке працівники метро оприлюднили на службовому інтернет-форумі, видно дірку зо 5 мм діаметром. Чому її не помітили експерти, у міліції та в метро не пояснюють.

За неперевіреною інформацією, біля станції метро Чернігівська у потяг стріляли кілька молодих, на вигляд 20-річних чоловіків. Вони ніби зупинили дві дорогі автівки неподалік рейок і почали стріляти в потяг із пістолетів. Кажуть, були нетверезі. Міліція доки нікого не затримала.

У потяги метро в Києві стріляли вперше.

Зараз ви читаєте новину «У Києві вперше стріляли в потяги метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути