вівторок, 13 червня 2017 00:00

У Чорнобилі відкрився хостел

Хостел із покращеними умовами відкрили в Чорнобилі на базі колишнього гуртожитку "Полісся". У ньому 100 місць. Мешкатимуть тут відвідувачі зони відчуження.

Готель стоїть на вул. Кірова, 34в. Підпорядкований державному підприємству "Чорнобильський спецкомбінат". Вартість проживання — від 100 грн.

— Для людей, які їдуть у Чорнобиль, створені комфортні умови, — каже голова Державного агентства з управління Зоною відчуження Віктор Петрук, 39 років. — У всіх одно- чи двомісних кімнатах є плазмовий телевізор, душова кабіна, туалет і зручні меблі.

Чорнобильська зона відчуження — територія у радіусі 30 км від атомної станції. 1986 року на ній вибухнув четвертий енергоблок. Евакуювали понад 200 тис. людей. Найбільше — з міст Прип'ять і Чорнобиль.

Зону відчуження мають внести до переліку Всесвітньої спадщини Організації об'єднаних націй із питань освіти, науки й культури. Щороку Чорнобиль відвідують майже 50 тис. туристів.

Зараз ви читаєте новину «У Чорнобилі відкрився хостел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути