Ексклюзиви
середа, 20 вересня 2006 18:46

У центрі Донецька поранили бізнесмена-вірмена

Під офісним будинком на бульварі Шевченка, 29, у центрі Донецька в понеділок стріляли в 50-річного бізнесмена — одного з лідерів місцевої вірменської общини Самвела Адамяна. Поранили також його охоронця.

Коли Адамян з охоронцем вийшов зі свого сріблястого "мерседеса", до них підскочив невідомий у чорній масці. Вистрілив спочатку в бізнесмена, а потім у його супутника. Останній кинувся на нападника і вибив з його рук зброю. У ту мить на допомогу вибігли охоронці "Донбаснафтопродукту", один із них вистрілив у кілера. Їм вдалося затримати невідомого. Ним виявився 35-річний росіянин. Він був озброєний двома пістолетами ТТ. Біля авто нападник загубив кілька паспортів і мобільний телефон.

Зловмисник поцілив Адамяну в плече. Охоронець отримав кулю в груди і в руку. Обоє в обласній лікарні Донецька. Під нею нині чергує біля трьох десятків вірмен, які охороняють співвітчизника.

Самвел Адамян належить до керівництва однієї з нафтових компаній Донбасу. Займається середньою роздрібною торгівлею — продає дерево, метал, нафту. У Донецьку оселився приблизно шість років тому. Не виключно, що напад на нього є початком переділу нафтового ринку в Донецькій області.

— Ми всі в горі. Це відбулося в нас на очах! — сказав "ГПУ" представник вірменської общини Донецька. Їхній офіс також у будинку N29.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Донецька поранили бізнесмена-вірмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути