середа, 26 вересня 2012 05:15

ТВі виплатив чотири мільйони боргу

Телеканал ТВі сплатив Державній податковій службі борг 4 млн 98 тис. 451 грн. Гроші на його рахунки надіслали 11 тис. благодійників. Серед них Об'єднана опозиція "Батьківщина", яка передала 2 млн 845 тис. 239 грн.

— Це ненормально, коли напередодні виборів телеканал починають обмежувати у транслюванні. І людей, які збирали кошти на ТВі, це обурило. Активна частина суспільства перейнялася проблемою каналу. Утім, наскільки загалом населення сприйняло загрозу свободі слова, побачимо з того, за кого люди голосуватимуть на виборах і хто буде перемагати у мажоритарних округах, — говорить 36-річний Олексій Голобуцький, заступник директора Агентства моделювання ситуацій.

— Також тут є велика частка піару телеканалу. Гендиректор ТВі Микола Княжицький міг просто попросити ці 4 мільйони в Об'єднаної опозиції. Для цієї політсили така сума — не гроші. Але всенародний збір коштів красивіший.

Владі штрафування каналу зашкодить. Випадки обмеження свободи слова, закон про наклеп, ТВі — це все складається у скарбничку її гріхів. Україну тепер погано сприймають у світі, й це загрожує міжнародною ізоляцією. Станеться таке чи ні, залежить від того, як ми проведемо вибори, кого оберуть у США, як Європа переживе економічну кризу, чи буде Україна справді важливим елементом геополітичної гри з Росією.

Зараз ви читаєте новину «ТВі виплатив чотири мільйони боргу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути