пʼятниця, 21 липня 2017 05:56

Троє чоловіків загинули від вибуху гранати

Троє чоловіків загинули від вибуху гранати в райцентрі Зарічне Рівненської області. Зірвалася під час застілля 18 липня.

— У гості до власника помешкання прийшли товариш і знайомий, який живе неподалік. Сіли вечеряти, — говорять в обласній поліції. — Близько 23:00 чоловіки спробували розібрати гранату. Вона вибухнула. Всі троє загинули на місці. 18-річна донька господаря теж була в домі, але буквально перед вибухом пішла до сусідів.

Серед загиблих — власник дому 49-річний Ігор Калушинський і Дмитро Бабич, 25 років.

— Діма Бабич і приніс гранату. Він недавно повернувся з АТО. Від служби не ухилявся, був патріотом. А ще раніше їздив на Майдан, — говорить жителька селища 36-річна Олена Довжик. — Загинув по дурості. Не мав ні жінки, ні дітей. Мати його померла, жив із батьком. Мав сестру. Ігор Калушинський теж нормальний чоловік. Раніше тримав коня і ходив помагати людям по господарству. Останнім часом його кликали на роботи по дому. У нього лишилися син і двоє доньок. Жінка його кинула і поїхала працювати в Росію.

14 липня у селі Калайдинці Лубенського району на Полтавщині від вибуху гранати загинули 34-річний чоловік і підліток 16 років. Ще один школяр потрапив у лікарню із важкими травмами.

Зараз ви читаєте новину «Троє чоловіків загинули від вибуху гранати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути