вівторок, 03 жовтня 2017 06:10

Троє бійців померли від хвороб
7

1 вересня

Максим ВОЛОЩЕНКО, 32 роки, із міста Обухів Київської області помер унаслідок хвороби легень. Учасник АТО, солдат, снайпер.

2 вересня

Тарас ШЕГЕРА, 37 років, із Києва жив у селі Катеринівка Кременецького району на Тернопільщині. Загинув на заробітках: траншею, у якій був чоловік, засипало ґрунтом. Демобілізований учасник АТО, сапер 93-ї бригади ЗСУ.

3 вересня

Володимир "Апельсин" СЕРЧЕНКО, 33 роки, із села Новоіванівка П'ятихатського району Дніпропетровської області загинув неподалік Авдіївки на Донеччині. Триває розслідування. Старший зв'язківець батальйону охорони 55-ї бригади. У липні 2016-го підписав контракт із ЗСУ. Залишилися мати, дружина, 10-річна донька і 5-річний син.

6 вересня

Віктор НЕДЕРЯ, 44 роки, із міста Долинська Кіровоградської області передчасно помер у зоні АТО. Молодший сержант, служив за контрактом у 10-му батальйоні "Полісся" 59-ї бригади ЗСУ.

7 вересня

Ірина СИВОПЛЯС, 42 роки, із міста Добропілля на Донеччині передчасно померла. Доброволець, учасник АТО. Медсестра-волонтер мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова. Рятувала життя артилеристів 44-ї бригади ЗСУ. Кілька місяців прожила в підземному медпункті-бліндажі неподалік річки Сіверський Донець. Працювала у селищі Новоайдар на Луганщині та місті Мар'їнка на Донеччині. Залишилися батьки, сестра і син.

8 вересня

Тимур МАХАУРІ (ім'я від народження — Алі Тімаєв. — ГПУ), 39 років, учасник АТО, розвідник чеченського батальйону імені Шейха Мансура. Загинув у підірваному автомобілі "Тойота Кемрі" в центрі Києва.

9 вересня

Сергій КОЛОМІЙЧУК, 36 років, із Мелітополя Запорізької області вчинив самогубство. Доброволець першої хвилі мобілізації. Служив у 23-му батальйоні "Хортиця" 56-ї бригади ЗСУ. Після того як 5 вересня ­2014-го загинули троє бійців 23-го батальйону поблизу села Комінтернове (тепер — Пікузи. — ГПУ) на Донеччині, двічі намагався вчинити самогубство. Пройшов курс лікування у психіатричному відділенні. За рік після демобілізації пішов служити за контрактом. Залишилися дружина та дитина.

10 вересня

Старший сержант і солдат загинули від вогнепальних ран під час тренувань в одній із військових частин біля Кропивницького. Дві короткі черги в їхньому напрямку випустив солдат цієї ж частини. Її номер не називають.

Ігор ТИМОФЄЄВ, 23 роки, із міста Мирноград Донецької області був солдатом 25-ї бригади ЗСУ. У лютому 2016-го підписав кон­тракт. Кілька місяців перебував у зоні АТО. Залишилися батьки, дружина, малолітні син і донька.

Олексій ОЗЕРОВ, 30 років, із Путивльського району на Сумщині був старшим сержантом 25-ї бригади ЗСУ, служив у 95-й бригаді. З липня 2016-го до квітня 2017 був у складі Нацгвардії неподалік Торецька на Донеччині. Залишилися батьки, дружина та 9-річна донька.

11 вересня

Іван ДЕРКАЧ, 51 рік, із села Черніїв Тисменицького району на Івано-Франківщині передчасно помер неподалік Станиці Луганської. Служив водієм у 14-й бригаді ЗСУ. З вересня минулого року — за контрактом.

14 вересня

Сергій "Краб" АРКУШ, 54 роки, із Миколаєва помер від хвороби. Старший прапорщик 36-ї бригади морської піхоти. З початком війни пішов добровольцем у морську піхоту. Воював у "гарячих" точках, був наставником для молодих бійців.

18 вересня

Михайло СИДОР, 46 років, із села Берегомет Кіцманського району Чернівецької області помер унаслідок ішемічної хвороби серця. Демобілізувався у квітні 2017-го.

21 вересня

Віктор ЄСЬКІН, 38 років, із села Чаква Володимирецького району Рівненської області застрелився в кабінеті зі службового пістолета Макарова. З лютого по жовтень 2015 року служив добровольцем батальйону "Айдар". Звільнившись у запас, працював начальником відділення соціально-психологічної служби Полицької виправної колонії. Залишилися дружина та четверо дітей.

26 вересня

Ростислав КУЛИК, 1986 року народження, із селища Велика Березовиця на Тернопільщині загинув від вибуху гранати РГД-5 біля власного будинку. Попередньо, причиною стало необережне поводження. Поліцейський, 2015 року служив в АТО. Залишилися дружина, яка також працює у поліції, та 9-місячна донька.

27 вересня

Микола МЕЛЬНИК, 39 років, із села Загороща Рівненського району на Рівненщині помер внаслідок нещасного випадку. Обставини з'ясовують. Учасник АТО, демобілізований торік.

28 вересня

Двоє військовослужбовців Луганського прикордонного загону підірвалися на невідомому вибуховому пристрої на ділянці відділу "Станично-Луганське" у Луганській області.

Зараз ви читаєте новину «Троє бійців померли від хвороб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути