пʼятниця, 29 березня 2019 00:00

Три цистерни з газом вибухнули на автостоянці

Автор: WWW.DSNS.GOV.UA
  Рятувальники гасять вогонь на автомобільній стоянці в Кропивницькому. Увечері 27 березня там пролунали сім вибухів, спалахнула пожежа
Рятувальники гасять вогонь на автомобільній стоянці в Кропивницькому. Увечері 27 березня там пролунали сім вибухів, спалахнула пожежа

27 березня близько 20:00 у Кропивницькому на автостоянці на вул. Київській, 48а, зайнялися три автоцистерни зі скрапленим газом. Сталися сім потужних вибухів.

— Гуляли на улице, услышали громкое шипение. Тогда первый раз рвануло, поднялся столб огня. Побежали домой, взрывы повторились снова и снова, — розповідає місцевий житель Антон Білик, 36 років. — У квартирі все ходуном ходило, світло зникло. Вхопили з дружиною документи свої і дитини, теплий одяг і поїхали до батьків. З інших будинків теж люди вибігали в паніці. Вибухи було чути в сусідніх селах.

Вогонь знищив вісім легкових автомобілів, 10 вантажівок і три металевих вагончики. Вибух стався під час перекачування газу з вантажівки у резервуар, кажуть очевидці.

— Випав шланг, пішла іскра, — говорить Олексій, прізвища не вказує. — Водія вантажівки і заправника вибухом відкинуло на кілька метрів. Доки їх відтягували, рвонуло другий раз так, що цистерну підкинуло.

Під час пожежі травмувалися четверо людей — керівник караулу №1 пoжежнo-рятувальнoї частини Крoпивницькoгo, старший пoмічник керівника чергoвoї зміни, 41-річний інженер заправки та 59-річний водій автоцистерни.

— Водій цистерни перебуває в реанімації. Його стан стабільно тяжкий. Обпік 40 відсотків тіла. Має глибокі рани тулуба, обличчя, рук, — каже Лариса Андреєва з обласної лікарні. — Інші троє — в опіковому відділенні. Їхній стан середньої тяжкості. Обгоріли пальці рук, тулуб, обличчя.

Причину займання має встановити експертна комісія.

Зараз ви читаєте новину «Три цистерни з газом вибухнули на автостоянці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути