середа, 20 лютого 2008 07:11

Тіна Кароль співала афганцям у Калинівці

До Дня виводу військ із Афганістану 15 лютого у Калинівці Вінницької області співала Тіна Кароль. Зустріч організував нардеп від НУ-НС 40-річний Микола Катеринчук.

Коли починається концерт, лунають дзвони. У залі — гамір та сміх. Ведуча просить поважного ставлення. Оголошують хвилину мовчання, і настає тиша.

— Молодь знає про Афганістан тільки з фільму "Дев"ята рота", — каже голова райдержадміністрації Олександр Мідяний, 49 років.

Тіна Кароль виходить на сцену в синій короткій сукні та замшевих чорних туфлях на високих підборах. Зал вибухає оплесками та криками.

— Думаєте, чого в мене два мікрофони? — показує їх глядачам артистка. — Ось цей, золотий, подарували на день народження 25 січня. Він єдиний у СНД.

Наприкінці концерту Катеринчук дарує їй білі троянди. Дякує, що погодилася на благодійний концерт. Запевняє, що оплатив лише приїзд співачки та її балету. Вимог зірка не висувала. Їй у гримерку купили дві пляшки мінералки, зеленого та чорного чаю, бананів, апельсинів.

Під дверима гримерки зібралися фанати. Тіна виходить, але охорона та міліція не підпускають до неї нікого. За співачкою біжать діти, одна дівчинка падає. Перед ними зачиняють двері. Кароль у золотавому пальті сідає в темно-сірий "лексус". Каже: "Время, время".

— Навіть автографа не дала, — говорить калинівець 14-річний Дмитро Кирик. — Така гарна, загоріла. Мене аж тріпонуло.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль співала афганцям у Калинівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути