Ексклюзиви
субота, 22 вересня 2007 07:09

Тетянка Гулик стала "Міні-міс Україна 2007"

Автор: фото із сімейного альбому
  Шестирічна Тетянка Гулик із хірургом Романом Кобринським біля приватної клініки ”Віамед” на вулиці І. Франка у Коломиї Івано-Франківської області 14 вересня 2007 року
Шестирічна Тетянка Гулик із хірургом Романом Кобринським біля приватної клініки ”Віамед” на вулиці І. Франка у Коломиї Івано-Франківської області 14 вересня 2007 року

Шестирічна Тетянка Гулик із райцентру Коломия Івано-Франківської області має найкрасивіше серед своїх ровесниць личко. На фестивалі "Світ талантів", який проходив в Одесі 24–26 серпня, дівчинка здобула титул "Міні-міс Україна" та Гран-прі вокального конкурсу.

На сцену табору "Молода гвардія" вибігла дівчинка в костюмі "Синьої птахи".

— Це було дуже складно для такої дитини, — розповідає про вокальний конкурс старша сестра Тетянки Роксолана Гулик, 17 років. — Діти тренувалися на сцені до ста разів на день. То правильно вийти, то правильно стати, то засміятися. У перервах Тетянка просто падала на крісло, а я підбігала з косметикою і підфарбувала її.

Свою молодшу доньку Гулики назвали Тетяною-Марією — на честь Матері Божої.

— Коли вагітною ходила, лікарі радили перервати вагітність, бо це загрожувало здоров"ю. На першу Пречисту, 28 серпня, пішла на ультразвук. Сказали, що можна народжувати. 21 вересня — на другу Пречисту — ще раз підтвердили це. То ми з чоловіком вирішили, що дамо доньці друге ім"я на честь Матері Божої — Марія, — розповідає мати Тетянки Марія Гулик, 39 років. — А що Таня стане артисткою, я знала ще в пологовому будинку. Тільки-но народила її, як почула дзвінкий плач.

Тетянка Гулик цього року пішла до першого класу загальноосвітньої школи N1 у Коломиї. Каже, що дуже подобаються уроки малювання, читання та музики. Артистичну вдачу дівчинка плекає з чотирьох років, відколи мати привела її займатися танцями до коломийського колективу "Мозаїка". За рік дівчинка вже виступала в ансамблі бального танцю "Грація" зі старшими на чотири-шість років партнерами. А ще у першокласниці гарні голос і слух. Вона ходить до музичної школи по класу скрипки і фортепіано.

На спів Тетянки першим звернув увагу друг сім"ї Гуликів Василь Лазарович, учасник цьогорічного конкурсу "Нова хвиля" у Юрмалі. Перші пісні для дівчинки написав коломийський композитор Степан Ткачук. Під час однієї з ділових поїздок до Києва Марія Гулик показала доньку Олександрові Злотнику. Композитор одразу погодився писати для неї.

Першою великою сценою для Тетянки став конкурс "Маленька міс Києва". Дівчинка перемогла у молодшій групі.

Улітку наступного року Тетянка Гулик представлятиме Україну на конкурсі "Таланти світу". Держава надасть сім"ї путівку та візу.

Зараз ви читаєте новину «Тетянка Гулик стала "Міні-міс Україна 2007"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути