пʼятниця, 27 січня 2012 07:15

Син французького президента отруївся в Одесі

Автор: Фото з сайта www.jetsetter.ua
  П’єр Саркозі виступав у столичному готелі ”Інтерконтиненталь” 2011-го. Тоді йому заплатили 100 тисяч євро. Кажуть, в Одесу цьогоріч приїхав зіграти на дні народженні сина одного з місцевих бізнесменів
П’єр Саркозі виступав у столичному готелі ”Інтерконтиненталь” 2011-го. Тоді йому заплатили 100 тисяч євро. Кажуть, в Одесу цьогоріч приїхав зіграти на дні народженні сина одного з місцевих бізнесменів

Син президента Франції Ніколя Саркозі потрапив до одеської лікарні з харчовим отруєнням. 26-річний П'єр — музикант, діджей, виступає під ім'ям Мозі. В Одесі він був на закритій вечірці у клубі-ресторані "Чайковський". Після цього гостя забрала "швидка".

У середу по обіді у дворі Одеської обласної лікарні стоять автомобілі міліції та Державтоінспекції, ходять бійці "Беркута". Праворуч від входу на лавах групками сидять хворі в халатах, капцях та верхньому одязі. Дивляться у бік приймального покою, де скупчилися правоохоронці.

— Сын президента Франции отравился на одесском Привозе. Рассказать кому-то — не поверят, — перемовляються люди.

— Мабуть, перепив, — кажуть на іншій лаві.

О 15.00 під двері відділення інтенсивної терапії під'їжджає білий "мерседес" з тонованими вікнами. Двоє виводять із лікарні чоловіка у чорній куртці з капюшоном. Від дверей до авто — кілька метрів. Він сідає на заднє сидіння. Машина від''їжджає. За нею — кілька іномарок та три автомобілі ДАІ.

Інформацію про отруєння П'єра Саркозі підтвердили керівник управління охорони здоров'я Одеської міськради Сергій Калинчук і мер Олексій Костусєв.

— П'єр увечері відчув слабкість, уранці піднялася температура, — говорить Калинчук. — Він звернувся до адміністрації готелю, йому викликали "швидку" і госпіталізували. Наші лікарі зробили все необхідне, що роблять при отруєннях.

Саркозі-молодшому надали окрему палату, перекладача. У лікарні його провідав міський голова.

— Ми з ним трохи поговорили, — розказує Олексій Костусєв, 57 років. — Він читав про Одесу, знає про дюка де Рішельє. Нібито почувався погано, ще як летів сюди з Праги.

Офіційна версія посадовців — Саркозі отруївся не в Україні і через слабкість не зміг виступити на вечірці. Але в інтернеті з'явилися фото гостя в одеському ресторані. У "Фейсбуці" знімки виклав Андрій Войніков, який був там.

— Версію, що П'єр Саркозі отруївся в Одесі, всіляко заминатимуть, — каже працівник Служби безпеки, який анонімно погодився прокоментувати ситуацію. — Він отруївся несвіжими продуктами. Після діджейського сету на вечірці їв салати з фруктів та овочів, приправлені майонезом та оливковою олією, м'ясний рулет. Алкоголю не вживає. Пив "Моршинську". Зараз перевіряємо ресторан, опитуємо відвідувачів.

О 17.00 з Одеського аеропорту вирушив чартерний рейс до Франції.

Торік у червні П'єр Саркозі виступав у столичному готелі "Інтерконтиненталь". Тоді на його діджей-сет прийшли з півтисячі гостей. Серед них невістка Віктора Ющенка — Єлизавета, внук грузинського екс-президента Гія Шеварднадзе, дружина футболіста Кахи Каладазе — Анукі Арешидзе. За виступ Саркозі-молодшого організатори заплатили 100 тис. євро.

У Франції П'єр популярний музикант. 2008-го написав реп-композицію, де висміяв батькову політику. Часто виступає в Росії, Німеччині та США. З батьком спілкується рідко.

Зараз ви читаєте новину «Син французького президента отруївся в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути