пʼятниця, 08 лютого 2013 00:30

Суддю поховали без голови

Суддю поховали без голови
Фото: fakty.ictv

5 лютого в Харкові поховали суддю Фрунзенського районного суду 58-річного Володимира Трофимова, його дружину 59-річну Ірину Костянтинівну, сина 30-річного Сергія та його співмешканку Марину Зуєву, 29 років. Тіла півтора місяця лежали у міському морзі. Торік, 15 грудня, родину в квартирі розстріляли і обезголовили невідомі.

— Усопших привезли на кладбище в закрытых гробах, — розказує харків'янка Ольга Іванівна, яка була під час похорону на Безлюдівському цвинтарі. Свого прізвища не називає. — Приїхали багато суддів, адвокатів, які знали Трофімова і працювали з ним. Батьки Володимира Сергійовича не змогли прийти. Обом під 90. Тіла додому не завозили. Прямо з моргу катафалком направили на кладовище.

Голови вбитих досі не знайшли. Кажуть, родичі загиблих напередодні похорону хотіли кремувати останки. Але священики переконали їх поховати покійних у закритих трунах.

— Чула, як рідня говорила, що голови можуть не знайти взагалі, — продовжує Ольга Іванівна. — Але якщо, таки відшукають, отці проведуть іще одну службу за упокій і підзахоронять.

Слідство відпрацьовує три версії злочину — вбивство на замовлення, зв'язок із професійною діяльністю і пограбування. Суддя Володимир Трофимов був відомий колекціонер, збирав нагороди, монети і порцеляну.

Наступного року Сергій Трофимов планував одружитися. Його дівчина Марина Зуєва була сирота, жила з бабусею. За день до смерті прийшла до Трофимових у гості й залишилась ночувати. Працювала в діагностичній лабораторії Інституту дерматології та венерології. Сергій був програміст.

Зараз ви читаєте новину «Суддю поховали без голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути