Ексклюзиви
пʼятниця, 06 листопада 2009 08:27

"Сьогодні на вулиці ні однієї душі не бачила"

Батько 12 дітей і сільський голова Зятківців Гайсинського району Вінниччини 53-річний Леонід Драч каже, що в селі хворих на грип немає.

— Мої діти — студенти, — розповідає Леонід Іванович. — Поприїжджали на карантин зі Львова, Одеси, Вінниці. Ми з дружиною для зміцнення імунітету даємо їм щодня мед, цибулю, часник. Погано, що в аптеці профілактичних засобів немає і марлі.

40-річна Людмила Збриська із села Бубнівка Гайсинського району приїхала до райцентру, аби зняти з банківської картки гроші. Говорить, що захворіти боїться, але маску не вдягає — соромиться. Для дезінфекції вдома миє підлогу водою з оцтом.

— Сьогодні на вулиці ні однієї душі не бачила, — каже секретар Семиріцької сільської ради Гайсинського району Віра Вишневська, 48 років. — Хоч до роботи аж 2 кілометри. Люди грипу побоялися і в хатах сидять. Хоч у нашому селі хворих немає.

У Кунянській сільраді того ж району всі дверні ручки обмотали бинтами, змоченими розчином хлорки. На вулицях розвісили оголошення про те, щоб люди приймали захисні засоби, бо в деяких областях України епідемія грипу.

— У сільраду приходять люди майже всі в масках, — говорить голова села Куна Світлана Кондратюк, 52 роки. — Молоді не видно біля кафе. Але в аптеках із медикаментами ажіотаж. Працівники сільради понаставляли в кабінетах порізану цибулю, часник.

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні на вулиці ні однієї душі не бачила"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути