вівторок, 07 жовтня 2008 07:05

Служба безпеки спалила дев"ять тисяч наркотичних пігулок

На смітнику поблизу села Макухівка Полтавського району Полтавської області працівники Служби безпеки України спалили понад дев"ять тисяч пігулок екстазі. Це так званий "дискотечний" наркотичний засіб, що викликає приплив позитивних емоцій і загострює емоційне та фізичне сприйняття навколишньої дійсності.

— Пігулки спалили в присутності керівників Служби безпеки України, спеціально створеної комісії з обігу наркотиків та органів влади, — розповідає Олексій Скрильник із прес-служби СБУ в Полтавській області. — Усі пігулки були запаковані. Перед спалюванням ми їх відкрили, роздробили до порошкоподібного стану, залили бензином і спалили в спеціально для цього виритій метровій ямі.

Два роки тому ці пігулки вилучили в 31-річного Сергія Пересади з Полтави. До України наркотик потрапив із країн Західної Європи. Щоб перекрити контрабандний канал і вилучити партію екстазі, СБУ взаємодіяла із правоохоронними органами іноземних держав.

— Якби Пересада встиг продати наркотик, то мав би прибуток за сьогоднішніми розцінками чорного ринку в 700 тисяч гривень, — зазначає Скрильник. — Суд Жовтневого району Полтави засудив зловмисника до трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Служба безпеки спалила дев"ять тисяч наркотичних пігулок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути