четвер, 28 травня 2020 06:25

Cалони краси почали працювати вночі

Після послаблення карантину в салонів краси та перукарень зросла кількість клієнтів. Аби всіх прийняти, деякі почали працювати вночі.

— За нічні зміни доплачують, — розповідає косметолог київського салону 34-річна Олена Князюк. — Раніше виходила на роботу тричі на тиждень. Тепер маю чотири зміни — дві вночі. Працівників привозять і відвозять додому автомобілем. Клієнтів достатньо, бо з одинадцятої ночі до сьомої ранку діє знижка 10 відсотків. Приходить переважно молодь і зайняті бізнеследі. Багато хто спеціально записується, щоб уникнути скупчення людей. Після кожного клієнта обробляємо приміщення й інструменти.

Уночі не робимо складних процедур. Наприклад, не колю губи. Бо потрібно більше уважності. Переважно приходять на масажі, пілінги, чистки шкіри.

— За два місяці карантину багато моїх клієнтів спробували пофарбуватися й постригтися самотужки. Тепер терміново просять виправити ці "шедеври". Першого дня після відкриття розписали клієнтів до липня. Директор дозволив продовжити роботу до одинадцятої вечора, — каже столична перукарка 27-річна Галина Зелінська. — Якби могли працювати ще довше, було б краще. Але розташовуємося на першому поверсі житлового будинку. Люди скаржаться, якщо вмикаємо фени. Трудимося в три зміни. Директор підвозить власним авто додому. Довелося підвищити ціни. Стрижка в середньому коштує 120–150 гривень. До карантину можна було зробити це за 90–120.

Зараз ви читаєте новину «Cалони краси почали працювати вночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути