четвер, 30 вересня 2010 02:00

"Шахтар" забив "Бразі" три м"ячі

Донецький "Шахтар" виграв другий матч групового етапу Ліги чемпіонів. Чемпіон України в португальській Бразі переміг місцевий однойменний клуб — 3:0. Усі голи були забиті в другому таймі бразильськими легіонерами "Шахтаря": двічі відзначився Луїс Адріано, а останній м"яч провів із пенальті Дуґлас Коста.

В іншому матчі групи "Н" англійський "Арсенал" переміг на виїзді сербський "Партизан". "Шахтар" з "Арсеналом" ділять перше та друге місця в турнірній таблиці. Поки що лондонці стоять вище за суперника, завдяки кращій різниці забитих і пропущених м"ячів. У наступних двох турах лідери зіграють між собою. 19 жовтня, вівторок, матч пройде в Лондоні, а 3 листопада, середа, — у Донецьку.

— Перший тайм поєдинку в Бразі "Шахтареві" не вдався, — каже "ГПУ" колишній головний тренер збірної України Анатолій Коньков, 62 роки. — Команда погано контролювала м"яч. Слабко діяв лівий фланг оборони гірників — звідти надходила небезпека їхнім воротам. Добре зіграв воротар "Шахтаря" П"ятов. Не сказав би, що у другому таймі щось суттєво змінилося, просто в донеччан пройшли дві комбінації за участі Дуґласа Кости та Адріано. Голи після них — наслідок непродуманих дій голкіпера господарів.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" забив "Бразі" три м"ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути