вівторок, 22 лютого 2011 03:15

Рух у Києві практично зупинився

Через снігопад на дорогах Києва виникли багатокілометрові затори. Опади почалися в неділю вранці. Протягом доби утворилися замети висотою до 20 см.

Очисна техніка працювала у вихідний, але на ранок дороги виявилися неприбраними. Машини їхали по сніговій каші. Через слизьку дорогу збільшилася кількість аварій. За даними інтернет-сервісу "Яндекс-пробки" о 9.00 дорожній рух у місті практично зупинився. Середня швидкість транспорту впала до 10–20 км/год. Біля всіх під'їздів до мостів через Дніпро утворювалися скупчення машин.

— До метро зазвичай добираюсь автобусом за 20 хвилин. У понеділок їхав півтори години. Запізнився на роботу через аварію на Московському мосту, — каже житель спального району Троєщина 30-річний Володимир.

Довгі тягнучки утворилися також на в'їздах у місто з боку Чернігова, Житомира, Гостомеля, Білої Церкви. За відгуками водіїв, стан заміських шосе був не кращим.

Зараз ви читаєте новину «Рух у Києві практично зупинився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути