четвер, 13 лютого 2020 00:40

Розбилися чотири автобуси з українцями

Із 6 по 12 лютого розбилися чотири автобуси з українцями. Загинули семеро людей. Понад 30 отримали травми.

У ніч на 8 лютого у Воронезькій області Росії перевернувся автобус "Мерседес-Бенц Віто". Троє українців загинули: водій, 31-річна жінка та 37-річний чоловік. Усі — жителі окупованого Донбасу. Їхали на заробітки до Москви.

— Мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою "МАН". Крім загиблих, є п'ять травмованих. Вони у лікарні, — кажуть у прокуратурі Воронезької області.

7 лютого біля угорського селища Кал розбився мікроавтобус, який віз українців до Будапешта. Двоє загинули, семеро — у лікарні.

Бус влетів у кілька машин, які зіткнулися між собою раніше. Автобус вилетів із дороги та перекинувся. Водій міг не помітити перешкоди і почав гальмувати в останній момент, припускають угорські спеціалісти.

Днем раніше в Україні сталися дві аварії, також з автобусами. Поблизу Новоазовська на Донеччині перекинувся бус, який їхав з окупованої Горлівки до Севастополя. Двоє людей загинули, 22 — отримали поранення.

Неподалік села Болгарка Роздільнянського району на Одещині перекинувся бус із 19 пасажирами. Водій не впорався з керуванням на слизькій дорозі. 37-річна жінка та 9-річна дитина травмовані.

Зараз ви читаєте новину «Розбилися чотири автобуси з українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути