четвер, 19 листопада 2009 07:45

Речові ринки відкрили в Чернівцях

Після двотижневого карантину всі речові ринки у Чернівцях запрацювали. Міська влада дозволила торговцям вийти на роботу за умови, якщо носитимуть маски.

— Аж два тижні просиділа без діла. Не треба було закривати ринки, це глупо. У пік захворювання — так, інше діло. Корочє, це було зайвим! — каже продавщиця ринку "Буковинський" Наталія Лащук, 41 рік.

Наталія торгує теплими шкарпетками і колготками. Каже, за два тижні могла збути чимало речей.

— На цих канікулах я втратив щонайменше 500 гривень, — додає продавець побутової техніки 45-річний Олександр Пушко. — Чиновники залишили нас на два тижні без заробітку. Тоді треба було звільнили нас на цей час і від сплати комунальних послуг, банківських кредитів. А збитки й далі будуть, бо покупців мало. Людей залякали грипом.

Власники кіосків оцінюють збитки у кілька тисяч гривень. Не говорять, які суми втратили.

Інженер Володимир Жуковський, 52 роки, ремонтує телеантени. Коли ринок не працював, теж не мав заробітку — не міг купити необхідних запчастин.

— У магазині дорого, — скаржиться, — а ринки всі закриті були. То сидів без роботи. Хто таке бачив, щоб базари дві неділі не працювали? Маразм!

На наступній сесії Чернівецька міськрада обговорить, чи зменшити через карантин ринковий збір для підприємців за листопад.

Зараз ви читаєте новину «Речові ринки відкрили в Чернівцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути