середа, 18 лютого 2009 18:06

Пятов може пропустити матч із "Тоттенхемом"

Сьогодні у Донецьку зіграють прем"єрний офіційний матч 2009 року. У першому поєдинку 1/16 фіналу Кубка УЄФА місцевий "Шахтар" прийматиме англійський "Тоттенхем". Зустріч, яку обслуговуватиме австрійський арбітр Томас Айнваллер, розпочнеться о 20.45 за київським часом. Пряму трансляцію вестиме телеканал "Україна".

"Тоттенхем" нині посідає 16-те місце в чемпіонаті Англії й робить ставку на внутрішні змагання. Взимку команда здійснила кілька серйозних придбань — повернула нападаючих Роббі Кіна та Джермена Дефо, але вони не заявлені за клуб на Кубок УЄФА. Те саме стосується і російського форварда Романа Павлюченка. Тому в атаці "шпори" розраховуватимуть лише на Даррена Бента.

Є проблеми в "Тоттенхема" і в обороні. Правий захисник Ведран Чорлука також не може грати за клуб у єврокубках, а центральний — Ледлі Кінг — травмований.

"Шахтар" узимку втратив Брандау, який відтепер грає за "Марсель". Повернувся до команди форвард Кастільйо. Проте він зазнав травми в грі за збірну Мексики і пропустить обидва поєдинки 1/16 фіналу.

Під питанням участь у матчі основного голкіпера "Шахтаря" Андрія Пятова. Він ушкодив коліно під час тренування у збірній України.

Зараз ви читаєте новину «Пятов може пропустити матч із "Тоттенхемом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути