вівторок, 13 травня 2008 07:14

П"яний водій спалив себе в ДАІ

33-річний Володимир із Феодосії в Криму ввечері минулого четверга спалив себе у приміщені районного відділення ДАІ. За кілька годин до того в нього відібрали права за керування напідпитку.

— Чоловік матюкався на все ДАІ, потім піднявся на другий поверх і став обливати все бензином, — розповідають у МВС Криму. — У цей час зі свого кабінету вийшов начальник ДАІ Ігор Койбан. Заспокоював чоловіка. Але той хлиснув йому в обличчя бензином і щолкнув запальничкою. Вогонь миттєво розповсюдився по всьому другому поверсі. Аварійний вихід був заблокованим, тому люди вискакували на землю з балкона.

Койбана з полум"я витягнули працівники. У нього обпечені кисті, обличчя й дихальні шляхи, зламана ліва рука. Нині чоловік перебуває в опіковому центрі Сімферополя. Палій помер на місці.

— Того дня, о другій ночі, в цього чоловіка феодосійські даїшники за п"янку за кермом забрали і права, і "жигулі". Він, напевно, цілий день пив, а потім вирішив або помститися інспекторам, або забрати назад машину, — каже Андрій Рябіков із ДАІ Криму.

Під час пожежі вигорів другий поверх відділення ДАІ, сім кабінетів і чергова частина. Окрім начальника, в лікарні перебувають ще три особи.

Зараз ви читаєте новину «П"яний водій спалив себе в ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути