вівторок, 23 квітня 2013 06:45

Проспект Перемоги ремонтуватимуть до кінця року

17 квітня розпочався ремонт столичного просп. Перемоги, однієї з найдовших магістралей міста. Хочуть розширити до трьох смуг, де зараз є дві для руху транспорту. Це дасть можливість збільшити пропускну спроможність з 70 до 100 тис. автомобілів на добу.

Проспект тягнеться майже на 12 км уздовж трьох районів столиці. Востаннє його ремонтували 1985 року. Нинішні роботи планують закінчити до кінця року.

У столичному ДАІ радять уникати заїзду на просп. Перемоги під час ремонту.

— Якщо їхати у напрямку столиці з траси Київ — Чоп, є кілька варіантів, як об'їхати проспект — через села Стоянка, Гореничі й Білогородка виїхати на дорогу, що веде до Софіївської Борщагівки, й через неї потрапити на Велику Кільцеву дорогу. Інший варіант: звернути в бік спорткомплексу "Чайка" через село Петропавлівська Борщагівка з виїздом на цю ж дорогу. Ще один шлях — через місто Ірпінь.

Виїхати зі столиці у напрямку Житомирської траси можна в кілька способів. Перший — через бульвар Вернадського, проспект Палладіна, Гостомельську площу і вулицю Міську з виїздом на дорогу Київ — Ковель — Ягодин. Другий — по Великій Кільцевій дорозі у напрямку траси Київ — Чоп.

Зараз ви читаєте новину «Проспект Перемоги ремонтуватимуть до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути