вівторок, 29 січня 2008 07:13

Проїзд із Одеси до "7 кілометру" подорожчав

Із 24 січня на всіх лініях маршрутних таксі Одеси в середньому на 40% подорожчав проїзд. Із фіксованих 1,25 грн ціна піднялася до 1,5–2 грн.

— Приватні перевізники піднімали тему щодо збільшення тарифів на проїзд іще торік восени, — розповідає Володимир Макарчук із міськвиконкому. — Зважаючи на те, що більше п"яти років ціни на маршрутні пасажирські перевезення не змінювалися, міськвиконком погодився на це.

Вартість проїзду тепер залежить від маршруту. Між найвіддаленішими районами міста ціна сягає 2 грн. Найвищий тариф встановили на маршрути від міста до ринку "7 кілометр". Проїзд тут коштує 5 грн.

— У нас було два шляхи — підвищити тарифи чи займатися іншим бізнесом, — говорить керівник приватного підприємства "МПТП N4" Сергій Гудима. — Працювати за старими тарифами було нерентабельно. Зросли ціни на пальне та запчастини.

— Я згоден, що проїзд мав подорожчати, бо ціни зростають на все, — міркує 67-річний пенсіонер Олексій Говоров. — Але тепер я буду надавати пріоритет електротранспорту. Він досі коштує 50 копійок.

Зараз ви читаєте новину «Проїзд із Одеси до "7 кілометру" подорожчав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути