Ексклюзиви
четвер, 28 квітня 2022 00:30

Продавчиня збила безпілотника банкою з помідорами

На початку березня в Деснянському районі столиці жінка збила російський дрон банкою консервованих помідорів. Коли він пролітав, вийшла покурити на балкон.

— Це сталося на світанку, — розповідає Олена. Прізвище просить не вказувати. — Я сиділа на балконі й курила. Дивлюся — щось повільно пливе. Спочатку подумала, ворону підбили. А потім почула дзижчання. Ніколи не бачила дрони зблизька, але зрозуміла: це саме він. Почала думати, що ж можна запустити у нього. З-під стільця, на якому сиділа, витягла банку з консервованими помідорами. Так була налякана, що з усієї­ сили запустила її в дрон. Консервації було шкода. В літровій банці були помідори зі сливами. Мої улюблені.

Після влучання банки дрон упав. Його залишки на вулиці розтоптали сусіди Олени. Уламки розкидали по різних сміттєвих баках.

Олена — журналістка за спеціальністю. 21 рік була держслужбовцем. Потім почала займатися торгівлею. У цій сфері працювала 12 років. Зараз жінка — продавець у магазині побутової хімії. Виховала двох дітей. Донька волонтерить. Син живе в Китаї, звідти допомагає українцям грошима.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «Продавчиня збила безпілотника банкою з помідорами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути