вівторок, 19 жовтня 2010 03:32

Прихід інвестора здешевить компослуги

На зміну державним житлово-експлуатаційним конторам повинен прийти приватний бізнес. Про це лідер партії "Сильна Україна" сказав після відвідин котельні в мікрорайоні "Сварник" у Чернігові:

— Тут тільки завдяки приходу в комунальну сферу приватного інвестора, що вклав кошти в модернізацію обладнання, вдалося збільшити коефіцієнт корисної дії та якість наданих послуг цієї котельні, — каже політик. — Ми будемо пропонувати ліквідацію жеків. Я вважаю, що потрібно залучати приватних інвесторів, проводити для них тендери і таким чином установити прямий зв'язок між споживачем і постачальниками послуг.

Сергій Тігіпко також додав, що потрібно всіляко сприяти створенню організацій співвласників багатоквартирних будинків — ОСББ, які за допомогою тендерів вибиратимуть собі найбільш привабливі і за ціною, і за якістю компанії-надавачі  різного роду комунальних послуг.

— У контексті цього багато що залежить від місцевих виборів. Саме від того, кого оберуть жителі у своїх містах і селах, залежатиме вирішення проблем у комунальній сфері, — наголосив лідер "Сильної України".

Зараз ви читаєте новину «Прихід інвестора здешевить компослуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути