вівторок, 07 червня 2011 03:15

Президент звільнить Дмитра Табачника

У парламенті з'явилися чутки, що віце-прем'єром — міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства стане губернатор Черкащини Сергій Тулуб. На минулому тижні з цієї посади президент Віктор Янукович звільнив Віктора Тихонова. Для нього знайшли іншу роботу у владі.

Тулуб може бути ефективним віце-прем'єром, вважає "регіонал" Володимир Зубанов, 53 роки:

— Він чотири рази був міністром. Ми бачили його конкретні справи, зокрема по добудові атомних станцій. Як фахівець та організатор, Тулуб дуже добросовісний. У нього є чітка система роботи, яка основана на дисципліні.

Найближчим часом можуть звільнити і віце-прем'єра Сергія Тігіпка. Бо він є слабкою ланкою в уряді, каже політолог 47-річний Володимир Цибулько:

— Так само, як і міністр оборони Михайло Єжель, міністр аграрної політики Микола Присяжнюк та міністр освіти Дмитро Табачник. Останній взагалі є вічним клопом влади, гирею на ногах. Він підриває репутацію не тільки Кабміну, а й президента. Табачник піде за наслідками вступної кампанії. Навіть його московські патрони не зможуть допомогти. До складу уряду можуть увійти члени "Фронту змін". Яценюк делегує туди своїх людей.

Зараз ви читаєте новину «Президент звільнить Дмитра Табачника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути