четвер, 18 жовтня 2012 06:15

Працівники приватних охоронних фірм зможуть носити вогнепальну зброю

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Відсьогодні працівники приватних охоронних фірм зможуть носити вогнепальну зброю, наручники, кийки, газові балончики, мати службових собак і право на допит. Їхні права розширив закон "Про охоронну діяльність", що набуває чинності з 18 жовтня.

Зменшити мінімальну кількість учнів із п'яти до трьох-чотирьох планує Верховна Рада. Вона взяла за основу проект закону "Про внесення змін до закону "Про загальну середню освіту" щодо наповнюваності класів та реорганізації загальноосвітніх навчальних закладів". Метою є збереження загальноосвітніх навчальних закладів у сільській місцевості.

Двох футболістів збірної України назвали серед претендентів на звання найпопулярнішого футболіста світу за підсумками 2012 року. Це півзахисники Андрій Ярмоленко з київського "Динамо" і Євген Коноплянка з дніпропетровського "Дніпра". 15 жовтня на офіційному сайті Міжнародної федерації футбольної історії та статистики розпочалося голосування. Користувачі визначать вісімку найпопулярніших гравців на континенті, серед яких і оберуть у фіналі з 1 грудня по 3 січня.

Зараз ви читаєте новину «Працівники приватних охоронних фірм зможуть носити вогнепальну зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути