Ексклюзиви
вівторок, 28 серпня 2007 07:10

Потяг на переході збив трьох людей

На центральній залізничній станції "Сімферополь" у Криму поїзд N251 Іркутськ–Сімферополь збив чоловіка, який намагався допомогти жінці з дитиною. Вони впали, коли переходили пішохідний перехід.

— Трагедія сталася в неділю ввечері, — кажуть у відділі кримінальної міліції вокзалу. — Жителька Джанкойського району півострова йшла по пішохідному переходу разом із дівчинкою. Горів червоний колір, який забороняв переходити колію. Також подав сигнал про наближення до станції і сам машиніст потяга.

На переході жінка впала. До неї на допомогу кинувся чоловік, який стояв поблизу. У цей момент поїзд і збив усіх трьох. Чоловік загинув відразу. Жінка від отриманих травм померла через годину в лікарні. Дівчинка перебуває в шпиталі. За словами співробітника лінійного відділу міліції, їй хочуть ампутувати обидві ноги.

Розслідуванням цієї справи займається міліція станції "Сімферополь". На місце трагедії вже прибули родичі загиблих. На вокзалі відмовляються щось розповідати.

Зараз ви читаєте новину «Потяг на переході збив трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути