четвер, 30 грудня 2010 08:00

Посеред лісу горів будинок Добкіна

Пожежа в будинку на вул. Батумській спалахнула в суботу між 19.00 і 20.00. Він знаходиться у парковій зоні Лісопарку, за 5 км від центру Харкова.

— З-за величезного 5-метрового глухого паркану почав валити густий дим, — розповідає російською Іван, охоронець лижної бази "Темп". Вона недалеко від будинку, що горів. — І майже одразу, за 5–6 хвилин приїхали більше як десяток пожежних машин. Вони дуже жваво почали гасити вогонь. Їздили дозаправлятися водою.

Паркан по периметру оточили охоронці та міліція, зі слів Івана. За 20 хв. приїхали Михайло Добкін та харківський мер Геннадій Кернес. Вони виносили з особняка речі, а робочі — дорогі меблі.

Пожежу загасили за кілька хвилини. Згоріла частина перекриття, де-не-де обвалився дах. Майже за годину його почали ремонтувати.

— У нас є достовірна інформація, що то будинок Михайла Добкіна, — каже Андрій Ільгов, координатор громадського руху "Прорвемося".

— Ніякої пожежі у будинку не було, — запевняє Ігор Лупандін з обласного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій. — Горіло будівельне сміття, що знаходилося просто на вулиці.

Триповерховий дім на Батумській звели на початку цього місяця.

Губернатор каже, зараз із дружиною та двома доньками живе у селі Артюхівка Зміївського району.

Зараз ви читаєте новину «Посеред лісу горів будинок Добкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути