Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2012 05:30

Плаття має прикривати сідниці

42-річна Надія Світлична має у столиці ательє з пошиття суконь. Із лютого по квітень пошила 34 плаття для випускних вечорів. За роботу бере від 600 до 2 тис. грн.

— Цьогорічні випускниці шиють плаття у грецькому стилі з прямим силуетом, вільним довгим кроєм і завищеною талією, — каже Надія Миколаївна. — Такі сукні підходять і струнким дівчатам, і школяркам із пишними формами. Спадаюча тканина приховує проблемні місця. V-подібний виріз привертає увагу до грудей, завищена талія звужує фігуру.

Із міні-суконь радить моделі у формі пісочного годинника. Довжина — 8-10 см вище коліна. Плаття повинне прикривати сідниці, навіть коли ви присідаєте чи нагинаєтеся. Сукня має бути проста — без бантів, рюшів і бісеру. З кольорів у моді кремовий, бежевий, слонової кістки, сірий і блідо-рожевий. Гарно виглядає поєднання сірого і рожевого, чорного та бірюзового.

32-річна Аліна Синюк, працівниця столичного магазину "Офіс мен", за квітень продала 14 костюмів. Зокрема вісім синіх.

— Щоб знайти зручний костюм, треба переміряти близько 20, — радить. — Маєте почуватися, як у спортивному, — легко, вільно, зручно. Модні приталені піджаки на одному ґудзику та з накладними кишенями. Рукава короткі, аби на 5-7 сантиметрів виглядала сорочка. Штани облягаючі, звужені донизу і короткуваті. До них купують дорогі шкарпетки з візерунками. На них можна зробити більший акцент, ніж на костюмі. Підбирати їх доречно під колір сорочки.

Ціни на костюми від 1 тис. до 5 тис. грн. Дешевше розпродують моделі з минулорічних колекцій.

Зараз ви читаєте новину «Плаття має прикривати сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути