пʼятниця, 28 грудня 2012 05:30

Опозиціонерам заборонили одягати дорогі речі в Раду

Кажуть, що керівництво фракції "Батьківщина" заборонило своїм депутатам носити на засідання парламенту дорогий одяг, взуття й аксесуари. Машини — ставити за кілька кварталів від Ради. Це сталося після того, як депутат Олександр Дубовой прийшов на відкриття нового парламенту в куртці із крокодилячої шкіри за 918 тис. грн.

— Це маячня. Ніяких подібних розмов із депутатами і близько не було, — запевняє нардеп від "Батьківщини" 47-річний Андрій Павловський.

— Депутат повинен демонструвати скромність, а не виділятися. Засідання Верховної Рада — не вечірній раут. Можливо, у вузькому колі керівництво зробило Дубовому якесь зауваження, — додає його колега по фракції 53-річний Степан Курпіль.

"Регіонали" говорять, що використовуватимуть крокодилячу куртку Дубового як антиагітацію проти "Батьківщини".

— Якщо такі люди йдуть у депутати, це вже діагноз суспільства. Хто його у списки ставив? — каже "регіонал" 55-річний Володимир Зубанов. — Заробила людина гроші, чесно чи не чесно. Але ж навіщо це виставляти на показ у бідній державі, дратувати людей, політичну силу підводити? Цей його піджачок коштував мінус 1-1,5 відсотка рейтингу "Батьківщини" на майбутніх виборах. Я використаю цей приклад на повну катушку під час зустрічей із виборцями.

— Одягаючи дорогий одяг чи годинники, депутати впевнені, що це позитивно впливає на їхній імідж серед колег. А от думкою громадськості вони не переймаються, — коментує політтехнолог 40-річний Денис Богуш. — В очах людей, які отримують 3 тисячі гривень зарплати, рейтинг таких депутатів падає. Але виборці зазвичай навіть не запам'ятовують їхніх імен, тільки політичну силу.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонерам заборонили одягати дорогі речі в Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути