середа, 02 грудня 2009 07:27

Омельченко побував на поминках збитого ним чоловіка

Автор: фото з сайту www.rudenko.kiev.ua
  Олександр Омельченко обіцяє допомагати родині Олександра Карпинського, якого збив на трасі під Києвом. Оплатить пам’ятник загиблому
Олександр Омельченко обіцяє допомагати родині Олександра Карпинського, якого збив на трасі під Києвом. Оплатить пам’ятник загиблому

1 грудня народний депутат і колишній столичний мер Олександр Омельченко, 71 рік, приїхав у село Войнівка Олександрійського району Кіровоградщини на поминки 48-річного Олександра Карпинського. Омельченко збив його джипом "Мітцубісі-Паджеро" ввечері 25 листопада на виїзді із села Чапаєвка під Києвом. У село екс-мер прибув із помічником, без охорони.

— О десятій ранку приїхав на джипі "тойота", — каже 36-річний Віталій Конюхов, зведений брат загиблого. Спілкуємося з ним телефоном. — Сходили на кладбище. Жаліє, що таке сталося. Він себе неважно чуствує. Каже, що буде помагать нашій сім"ї, оплатить пам"ятник.

— Омельченко до нас першим підійшов, ми ж батьки, — розповідає мачуха загиблого 62-річна Катерина Карпинська. — Сказав: "Так получилося, пойміть мене, я не хотів". На кладбище вінок приніс і 48 гвоздик — стільки років було Сашкові. Потім у 12 часов пішли в столову на обід. Я лічно з ним сиділа. Він не пив горілки вобщє — ні біля могили, ні на обіді.

Цивільна дружина загиблого 46-річна Світлана Тетюшева не була на похороні чоловіка.

— Я у дворі прощалася з ним, — вимовляє крізь сльози. — Стояла біля труни, розмовляла із Сашею. Взяла його за мочку вуха, бо він так любив. А його рідні казали, що я спектаклі влаштовую. Потім знепритомніла, до мене ніхто, крім медсестри й подруги, не підійшов. І в столову на обід не пішла, бо там понапивалися, гульбан зробили. Я відчувала, що хтось помре. За три тижні до аварії понюхала Сашину білу футболку і вона пахла смертю.

Каже, чоловік жив заради неї і свого сина. Хлопчика забрав дід. Світлана збирається повернутися з Київщини в Олександрію і перепоховати чоловіка:

Не пив горілки ні біля могили, ні на обіді

— Його рідні зі мною не порадилися. Поховали в селі, де немає нікого з рідних. А я хочу на кладовище, де могили його доньки й матері. А ті 20 тисяч, які їм дав Омельченко, вони проп"ють. Коли дізналися, що Саша помер, то бігом кинулися, щоб зідрати грошенят. Мені в понеділок поштою п"ять тисяч гривень прийшли. Ось у таку суму оцінили життя чоловіка.

— Потребувала в Сан Санича п"ять тисяч на витрати. Тільки не можу понять, на які витрати, коли все оплачував я, — каже Віталій Конюхов.

На похорон Олександра Карпинського із Санкт-Петербурга приїхала його перша дружина.

Зараз ви читаєте новину «Омельченко побував на поминках збитого ним чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути