Ексклюзиви
середа, 27 березня 2013 00:45

Олексій Порошенко одружиться

Старший син нардепа Петра Порошенка 28-річний Олексій скоро має одружитися. Він заручився з киянкою Юлією Аліхановою. Про це 7 березня дівчина написала на сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

Майбутня невістка одного з найбагатших людей України середнього зросту, худорлява, має біляве фарбоване волосся. Відомо, що вона працює топ-менеджером в "Маккінсі енд Компані" — фірмі управлінського консалтингу. Навчалася в міжнародній бізнес-школі у Франції. Судячи з фото, які вона виставляє в соцмережах, Юлія любить екстремальний спорт.

Олексій познайомив родичів зі своєю обраницею.

— Так, онук знайомив із нею. Один раз у мене були. Ніякого враження на мене не справила. Бо ми мало поговорили. У нас ще не такі близькі стосунки, щоб я щось про неї міг сказати. Зайшли на 5 хвилин. Вони все по відрядженнях, а я дою корів. А внук у мене хороший, знає три іноземні мови: англійську, китайську, французьку, — каже Олексій Іванович Порошенко, 77 років.

Олексій Порошенко — депутат Вінницької облради. У Бершадському районі Вінниччини його підтримали 77% мешканців. З січня 2010-го півтора року працював на дипломатичній службі в Китаї на посаді віце-консула відділу з економічних питань у Генконсульстві в Шанхаї. У середині 2011 року пішов з посади. Освіту здобув в Інституті міжнародних відносин, також закінчив Лондонську школу економіки й політичних наук. Його називали одним із найзаможніших женихів України.

— Олексій — інтроверт, філософський склад розуму, споглядальний. У нього дуже розвинене мислення, йому потрібно було бути шахістом. Займався музикою, прочитав усіх філософів, — розповідає його мати Марина.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Порошенко одружиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути