середа, 26 січня 2011 02:45

Олександр Цуркан сховав наркотики в собі

На митному посту "Дністер" у місті Могилів-Подільський на Вінниччині 23 січня затримали 34-річного Олександра Цуркана. Він переносив наркотики у прямій кишці.

— За законом ми можемо провести особистий огляд. У нас були підстави вважати, що цей чоловік переносить контрабанду, — каже Олександр Ткачук, 33 роки, заступник начальника Вінницької митниці. — Оглянули його особисті речі. Нічого не знайшли. Для огляду попросили роздягнутися. Побачили, що з прямої кишки стирчить кінчик разового шприца без голки. Шприц запаяний поліетиленом.

Викликали проктолога з Могилів-Подільської міської лікарні. За допомогою проносного вивели капсулу з організму.

— У шприцові була рідина коричневого кольору. Зараз проводять експертизу. Але ми майже на 100 відсотків упевнені, що це — опій. На нашій митниці ще не було таких випадків, щоб наркотики проносили через кордон у собі.

Олександра Цуркана затримали. Він тимчасово не працює. Був двічі судимий.

— Торік порушили 50 кримінальних справ за контрабанду наркотиків. Перетинають кордон із марихуаною, психотропними речовинами. Один раз опій провозили, — продовжує митник. — Найчастіше ховають на тілі — приклеюють скотчем, зашивають в одяг. В автомобілях роблять сховки, наприклад, у моторному відсіку. Службові собаки знаходять наркотики і там.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Цуркан сховав наркотики в собі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути