середа, 17 вересня 2008 07:01

Охоронці змагатимуться в Ялті

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

19 вересня в Ялті відбудеться Х Міжнародний турнір "Охоронець". Цьогоріч у змаганнях візьмуть участь майже 200 учасників.

Приїдуть команди з Вірменії, Білорусі, Болгарії, Угорщини, Грузії, Індії, Казахстану, Молдови, Росії, України. Удруге до Ялти завітають учасники з Македонії, уперше — команда Департаменту охорони Литви. Організовує турнір Управління державної охорони України.

На плато гори Ай-Петрі учасники шукатимуть вибухові пристрої. Також долатимуть смуги перешкод автомобілем, покажуть способи фізичного захисту осіб та прийоми рукопашного бою.

— У цьому ювілейному турнірі очікують найбільше команд, — розповідають у прес-службі Ялтинської мерії. — Зазвичай у турнірі брали участь до 20 команд. Зараз заявки подали 29. Турнір триватиме до 22 вересня. Переможців нагороджуватимуть на набережній Ялти.

— Будуть кубки, грамоти й цінні призи, — каже прес-секретар УДО Віталій Закревський. — Які саме, поки що секрет. Але, приміром, серед спонсорів — автомобільний концерн "НІКО". Він нагороджуватиме переможців автомобільних змагань. Виробник зброї "Форт" вітатиме найкращих стрільців.

Торік українська команда посіла перше загальнокомандне місце. Другими були білоруси. Третіми — борці з департаменту держохорони Криму. Вони виступали окремою командою.

Зараз ви читаєте новину «Охоронці змагатимуться в Ялті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути