Ексклюзиви
вівторок, 14 листопада 2017 00:40

Охорона Віктора Медведчука побила журналістів

Охорона лідера проросійської громадської організації "Український вибір" Віктора Медведчука побила журналіста Михайла Ткача, 28 років. Він знімав приліт Медведчука у ВІП-термінал аеропорту "Київ" 7 листопада.

Віктор Медведчук — кум російського президента Володимира Путіна. Представляє Україну в Тристоронній контактній групі в Мінську. Періодично літає власним літаком до Москви. Попри те, що Україна запровадила заборону на пряме авіаційне сполучення з РФ.

— Як тільки літак заходить на посадку, охорона починає перешкоджати зйомці, — говорить Михайло Ткач. — Аби уникнути фізичного протистояння, знімальна група рухається в бік терміналу. Але мікроавтобус блокує авто знімальної групи. Охоронці не дають можливості навіть підняти камеру. Били ліктями, штовхали, робили підніжки. В оператора двічі вибили камеру з рук. Підійшли поліцейські, але відреагували дивно: запропонували звернутися до охорони ВІП-терміналу та відмовлялися перевірити документи людей у масках. Не реагували на перешкоджання журналістській діяльності.

Коли кортеж Медведчука покинув аеропорт, охоронці сіли в автомобілі й поїхали.

Поліція порушила кримінальну справу за перешкоджання журналістській діяльності. Віктор Медведчук теж написав заяву на кореспондентів. Звинувачує їх у розголошенні конфіденційної інформації.

Зараз ви читаєте новину «Охорона Віктора Медведчука побила журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути