Ексклюзиви
субота, 31 травня 2008 07:09

"Народній самообороні" дали час до понеділка

У четвер депутати від "Народної самооборони" ходили до Секретаріату президента. Зустрічалися з його головою Віктором Балогою. Серед них не було ані міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, ані Давида Жванії.

Кажуть, що Балога запропонував "самооборонівцям" підтримувати в суперечках між президентом і прем"єром Віктора Ющенка. Адже вони найчастіше стають на бік Юлії Тимошенко. Подейкують, що головний спонсор "Народної самооборони" Давид Жванія робить це в обмін на посаду голови Антимонопольного комітету. Час на вирішення "самооборонівцям" дали до наступного понеділка. Тоді вони зустрінуться із главою держави.

Кажуть, якщо нардепи не пристануть на пропозицію Балоги, то проти них порушать чи поновлять кримінальні справи. Так уже робили зі Жванією та Луценком. Проти першого порушили справу за фактом підробки й використання підробленого паспорта. Проти Юрія Луценка поновили кримінальну справу про нецільове використання службового авіатранспорту. Також порушили справу через бійку зі столичним головою Леонідом Черновецьким.

Зараз ви читаєте новину «"Народній самообороні" дали час до понеділка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути