вівторок, 26 червня 2012 06:30

Начальник депо підрізав двох колег

Близько першої ночі 23 червня начальник Донецького залізничного депо 59-річний Олександр Кутько кинувся з ножем на двох своїх керівників.

Це сталося у вагонному депо, розташованому між Донецьком та містом Ясинувата. Там і вночі тривав ремонт. По роботі виникла суперечка. Начальник пасажироперевезень 52-річний Володимир Міхненко і його перший заступник 52-річний Олег Аксьонов вимагали від Кутька негайно усунути технічні неполадки. Той відповів, що це неможливо. Розлютився, схопився за ніж. Ударив обох по кілька разів у живіт. Поїхав додому — має будинок на околиці Донецька. Зачинився там із рушницею в руках. Правоохоронці вмовили його здатися.

Обидва поранені потрапили до реанімації. Один у стабільно важкому стані, другий у вкрай критичному.

Олександра Кутька заарештували за спробу умисного вбивства.

— У нас работать по 14 и больше часов без выходных считается нормой. У Кутька сдали нервы, — говорить його колега з Донецької залізниці. Не називається. — Він із тих людей, на яких тримається робота. А ці "джентльмени" — з тих, кому дали владу, і вони вирішили, що можна принижувати інших. Допекли мужика. Олександр Володимирович ввічливий, інтелігентний і порядний чоловік, стара школа. Я не уявляю, чим можна було його довести, щоб він схопився за ніж.

В Укрзалізниці запевняють: випадок не пов'язаний із графіком руху нових швидкісних потягів "Хюндай", як припускали засоби масової інформації. Поїзди тими днями приходили та вирушали вчасно.

Олександр Кутько очолював Донецьке пасажирське вагонне депо з 2002-го. Підприємство визнали найкращим у системі Укрзалізниці.

Зараз ви читаєте новину «Начальник депо підрізав двох колег». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути