середа, 05 жовтня 2011 00:00

На заправці переплутали солярку з бензином

На заправці мережі "Окко" в Інкерманському районі Севастополя працівники залили в 35 автомобілів солярку замість бензину. Переплутали резервуари для зберігання пального.

— Я всегда тут беру топливо. Вчера ехал в Севастополь. Попросил заправить 95-м на 300 гривен. Удалось проехать не больше 700 метров. Машина остановилась.

— Парень из автомобиля, что стоял на обочине передо мной, сказал, что ему налили соляры вместо бензина. А потом я увидел кучу людей, которые собирались идти чистить морду кому-то на АЗС. Пошел со всеми. Там уже были директор и несколько ментов. Просили, чтоб мы слили немного топлива из баков для экспертизы. У меня остался чек, — розповідає у вівторок 37-річний Олег із Севастополя.

Його "Хонду Аккорд" із-під заправки забрали евакуатором.

Заяви до міліції написали 20 водіїв.

— Учора ввечері двічі дзвонив менеджер заправки. Вони обіцяють зробити ремонт авто за свій рахунок, тільки щоб ми забрали заяви. Поки що моє авто в сервісі, і скільки коштуватиме ремонт, не знаю. Але думаю, близько тисячі доларів, — продовжує Олег. У машині треба ремонтувати двигун і паливну систему.

В "Окко" підтвердили, що полагодять пошкоджені автомобілі коштом компанії. Менеджери домовляються з водіями.

Дизельні та бензинові двигуни працюють за різним принципом. Бензиновий запалює паливо за допомогою іскри. А дизельний — стискає повітряно-паливну суміш, яка самозагоряється. Щоб відновити роботу двигуна, треба прочистити його, паливну систему та бак.

Зараз ви читаєте новину «На заправці переплутали солярку з бензином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути