Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 07:01

На вході до "траси здоров"я" в Одесі встановлять камери

Пропускні пункти на під"їздах до "траси здоров"я" в Одесі оснастять відеокамерами. Про це заявив міський одеський голова Едуард Гурвіц.

— Про камери заговорили після останнього інциденту з Шоном Карром, бо він став публічним. А насправді через той шлагбаум уже десять років проїжджають і міністри, і народні депутати, і генерали. Хоча проїзд там категорично заборонений, — пояснює Едуард Щеглов із Одеської міськради. — Поки що це на рівні розмов. Тобто немає ні конкретної дати встановлення, ніяких офіційних рішень, нічого.

"Трасою здоров"я" в Одесі називають пішохідну зону, яка з"єднує два елітні пляжі "Ланжерон" і "Аркадія". Вище пішохідної зони розташовані ресторани й дельфінарій. В"їзд на пішохідну зону дозволено лише велосипедистам, машинам, які привозять продукти в ресторани та санепідемстанції.

— Охорона на пропуску розповідає, що не раз пропускали і міністрів, і народних депутатів на машинах. Вони в"їжджали і їхали по пішохідній зоні, — каже Едуард Щеглов. — Тепер, коли будуть камери, все це відслідковуватимуть. Усі, хто приїжджатимуть у ресторани на тих пляжах, і депутати, і міністри, лишатимуть машину перед шлагбаумом і йтимуть пішки.

Зятя та доньку Юлії Тимошенко 39-річного Шона Карра та 28-річну Євгенію Тимошенко-Карр міліціонери затримали в п"ятницю ввечері на в"їзді до пляжу "Ланжерон". За однією з версій, Шон затіяв бійку, бо міліціонери не хотіли підняти шлагбаум для проїзду його мотоцикла. Комісія Міністерства внутрішніх справ встановлює причини інциденту.

Зараз ви читаєте новину «На вході до "траси здоров"я" в Одесі встановлять камери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути