Ексклюзиви
вівторок, 17 вересня 2019 00:00

"Міс Україна" виграла 400 тисяч гривень

Автор: INSTAGRAM.COM
  Маргарита Паша навчається в магістратурі Інституту міжнародних відносин Київського університету імені Тараса Шевченка. У вільний час грає на фортепіано та вишиває ікони бісером
Маргарита Паша навчається в магістратурі Інституту міжнародних відносин Київського університету імені Тараса Шевченка. У вільний час грає на фортепіано та вишиває ікони бісером

— Перемога в конкурсі допоможе здійснити мрію — хочу побудувати спортивний інтернат для сиріт, — каже 24-річна Маргарита Паша з Харкова. 12 вересня перемогла в конкурсі "Міс Україна 2019". Отримала 400 тис. грн. та право представляти державу на міжнародному конкурсі "Міс Світу", який проведуть у грудні в Лондоні.

50 красунь на конкурс обирали протягом року. До фіналу, який відбувався у столичному палаці мистецтв "Україна", потрапили 24.

Дівчата демонстрували фігури в бікіні з малюнками тварин. Наприкінці шоу виходили на сцену у вечірніх сукнях.

— Виграти конкурс мріяла з дитинства, — говорить Маргарита Паша. — 2015 року намагалася отримати корону переможниці. Тоді виборола титул "Міс Україна Інтернешнл".

При зрості 174 см має параметри 87–62–88 — обсяг грудей, талії і стегон. Навчається в магістратурі Київського інституту міжнародних відносин. Планує займатися політичною діяльністю.

— Спорт — невід'ємна частина мого життя, — каже. — Маю звання майстра спорту із художньої гімнастики. У вільний час граю на фортепіано, вишиваю ікони бісером. Вважаю себе філантропом, обожнюю допомагати дітям. Пластичних операцій ніколи не робила.

Після перемоги на конкурсі з'явилися чутки про роман Маргарити Паші з бізнесменом 49-річним Олександром Гузенком, одним із власників конкурсу.

Студентка Київського інститут культури 20-річна Діана Шабас здобула титул "Міс Земля". За це отримала 200 тис. грн. Стільки ж вручили телеведучій Марині Кіосе, 24 роки. Вона стала "Міс Інтернешнл".

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна" виграла 400 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути