четвер, 05 серпня 2010 01:27

Мер Мелітополя потрапив у аварію

Дмитро Сичов, 37 років, міський голова Мелітополя на Запоріжжі, у ніч на середу потрапив у аварію. Пригода сталася на трасі Харків–Сімферополь–Алушта–Ялта. У ДТП розбито чотири автівки.

Дмитро Сичов їхав у легковику "Фольксваґен Пассат" на пасажирському кріслі попереду. Керував рідний брат мера, 40-річний Андрій Сичов. Рухалися з Мелітополя у напрямку Запоріжжя. О 00.50 на межі Василівського і Запорізького районів, біля селища Григорівка, "Пассат" виїхав на зустрічну смугу, аби обігнати МАЗ із напівпричепом.

— "Фольксваґен" під час обгону зіткнувся із МАЗом. Ззаду "фольксваґен" на швидкості вдаряє "Мітцубісі Лансер". А в "мітцубісі", у свою чергу, в"їжджає "Деу Ланос", який теж виїхав на обгон вантажівки. Після зіткнення "фольксваґен" і "мітцубісі" викинуло в кювет. Постраждали водій і пасажир "фольксваґена", — каже "ГПУ" Ірина Жирова, 30 років, із Запорізького обласного управління ДАІ.

Братів Сичових госпіталізували в Запорізьку обласну лікарню. За неофіційною інформацією, мер Мілітополя в реанімації, його стан тяжкий. Головлікар Ігор Шишка відмовився розповідати про стан здоров"я потерпілих. Пояснив, що дружина Дмитра Сичова не хоче розголошувати цю інформацію.

У мерії Мелітополя інформацію про аварію не коментують.

Решту учасників аварії до лікарень не забирали.

Зараз ви читаєте новину «Мер Мелітополя потрапив у аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути