вівторок, 24 квітня 2018 06:05

Мер Броварів виписав собі надбавки до зарплати

Міського голову Броварів 40-річного Ігоря ­Сапожка підозрюють у корупції. Він розпорядився встановити надбавки до свого окладу. Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 14 протоколів про адміністративне правопорушення. Це є підставою для відкриття провадження, вважають у НАЗК.

2017-го на посаді мера Ігор Сапожко отримав 459,8 тис. грн зар­плати, ідеться в його цьогорічній декларації. Позаторік заробив 157 тис. грн.

За самовільне підвищення зар­плати міському голові ­загрожує штраф до 6,8 тис. грн. Також 3,4 тис. грн — за те, що приховав від НАЗК факт конфлікту інтересів.

За декларацією, власного житла Ігор Васильович не має. Будинок площею 168 кв. м та квартира на 113 кв. м належить його дружині Марині. Мер Броварів їздить на легковому автомобілі "Вольво" 2013 року випуску. 2016-го відпочивав на Мальдівах. Зупинявся в готелі, де тиждень проживання коштує від $11 тис. — 288,2 тис. грн.

19 квітня у приймальні мера повідомили, що Ігор Сапожко станом на 15:00 перебуває на виїзді.

Зараз ви читаєте новину «Мер Броварів виписав собі надбавки до зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути